Få healing i ett tempel

Få healing i ett tempel

Nej men se hallå på er alla som har kommit in på bloggen för att se vad det kommer att handla om idag. Jag vet att det här med andlighet intresserar många och det finns därför säkert flera av er som hade tyckt att det vore spännande att besöka ett tempel där man bland annat kan få healing. Jag är rätt så upptagen och ska därför vara rätt så kortfattad i det här inlägget, men ska i alla fall säga till er som vill få healing i Karlstad med omnejd att ni alltid kan gå till detta shamanska tempel som för övrigt heter Anima Tempel. 

Jag har varit där och fått hjälp till att gå ner i varv. Är det inte lite konstigt att jag ändå har så mycket att göra så det är svårt att få tiden att räcka till för att skriva bland annat det här inlägget? Men, i det här fallet handlar det om yttre omständigheter som jag inte kan göra något åt. Två kollegor har sjukskrivit sig, så nu måste jag göra deras jobb också. Men att jag har haft nytta av att gå på healing i Karlstad märker jag tydligt, för jag stressar inte upp mig över att jag får mer att göra på jobbet, det hade jag gjort innan, så man kan säga att med hjälp av denna healing som jag fått på Anima Tempel så förhåller jag mig till livet och tillvaron på ett annat sätt mot hur jag gjorde tidigare. Nu ska jag som sagt sätta händerna i lite arbetsuppgifter så jag får strax ta och avrunda det här inlägget, men jag tycker verkligen att ni borde ta och läsa på litet mer om Anima Tempel och det som erbjuds bland annat för er som vill få healing i Karlstad med omnejd i detta tempel. 


Kommentarer är stängda.